VÍTÁNÍ LÉTA NA JACHTĚ V CHORVATSKU!!! 19 – 26 / 06 / 2021

Elan 45 Impression, 2016, California

AKTUALIZOVÁNO – BOHUŽEL / BOHUDÍK MÁME PLNO! 🙂

Dovolená na jachtě v Chorvatsku – pohoda, klid, teplé moře a stres daleko. Doplňujeme převážně dámskou posádku na plavbu v poloprázdném Chorvatsku, kde jsou poloprázdná města, zátoky i pláže a Chorvati jsou rádi za každého návštěvníka. Moře už by mělo být dost teplé a bude i foukat. Vyplouváme z mariny Kaštela kousek od Splitu směr jih – Korčula, Mljet a Dubrovnik. Pokud nám to vítr nedovolí, tak budeme plachtit po okolních ostrovech Šolta, Brač, Hvar, které poskytují spousty nádherných míst a skvělých hospůdek. Například Modrá jeskyně na ostrovu Biševo nedaleko Visu je opravdový zážitek. 🙂

CENA na os. za týden 14 000,- Kč (bez stravy a dopravy).

Plán plavby

Čeká nás týden plný plachtění, koupání, teplého moře, prázdných zátok a výletů na pevninu. Města Split, Stari Grad, Vis a další Vám ukáží svá malebná zákoutí. Zkusíme navštívit národní park Mljet nebo chráněnou krajinou oblast – ostrov Lastovo. Spousta dalších žážitků a zkušeností čeká jen na nás. Navečer se přesuneme buď do přístavu nebo zůstaneme v opuštěné zátoce pod hvězdnou oblohou. Zažijete příjemnou plavbu mezi krásnými chorvatskými ostrovy a ochutnáte chorvatskou domácí kuchyni. Budete mít také možnost nahlédnou do tajů její přípravy a naučit se i pár jednoduchých místních receptů ode mě.

Plán je hezká věc, ale na moři se vše řídí dle počasí, síly větru a nálady kapitána, takže uvidíme. 🙂

Z domovského přístavu vyplouváme už v sobotu po obědě a vracíme se v pátek do večera. Noci budeme trávit jak v civilizaci, tak i v divočině. Pravděpodobně budeme 1 noc v marině, 2 noci na bóji, a 2 noci na kotvě, abychom všichni poznali krásy a výhody i nevýhody jednotlivých druhů kotvení.

Další informace – Doprava / Strava / Kotvení / Loď – najdete ZDE.
V případě zájmu najdete potřebné kontakty ZDE nebo na Facebooku.

Podíl na nákladech zahrnuje loď, pojištění, turist. poplatek, naftu a mariny. Cena je bez stravy a dopravy do Chorvatska.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *