Vaření na lodi není nic složitého, ale svíčkovou budeme dělat radši doma, v pohodlí. 🙂
Velkou výhodou na moři je možnost si dojet do většího přístavu na trh, což je nejlepší zdroj čerstvých ryb a zralého ovoce i zeleniny. A i měnší městečka a přístavy většinou mají nějaké rybáře, které brzy ráno nabízí své úlovky. Tady je pár receptů, o které bych se rád podělil. Není to nic nového ani světoborného, ale třeba Vám poslouží jako inspirace. Každopádně všechny recepty jsou vyzkoušené a prověřené nejen mojí rodinou. 🙂 A hlavně, všechny se dají uvařit na lodi ve stísněných podmínkách.
Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Nezbytně nutné soubory cookies
Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.
Pokud tento soubor cookie zakážete, nebudeme moci uložit vaše preference. To znamená, že při každé návštěvě těchto webových stránek budete muset soubory cookies znovu povolit nebo zakázat.